www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [BERSUIT VERGABARAT]

BERSUIT VERGABARAT

Bersuit Vergabarat Bersuit Vergabarat
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Bersuit Vergabarat Bersuit Vergabarat

 

DOSSIER Gener 2007
de bersuit.com

 

Bersuit Vergabarat
Bersuit Vergabarat

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français

Discografia [amunt]
Y Punto   Y Punto
   1992 - Àlbum
 

Asquerosa Alegría   Asquerosa Alegría
   1993 - Àlbum
 
Don Leopardo   Don Leopardo
   1996 - Àlbum
   comprar en iTunes
Libertinaje   Libertinaje
   1998 - Àlbum
 
Hijos del Culo   Hijos del Culo
   2000 - Àlbum
   comprar en iTunes
De la Cabeza con Bersuit   De la Cabeza con Bersuit
   2002 - Àlbum
   comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Lo que se es)   La Argentinidad al Palo (Lo que se es)
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Se es)   La Argentinidad al Palo (Se es)
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes
Testosterona   Testosterona
   2005 - Àlbum
 
Bersuit?   Bersuit?
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes
La Revuelta   La Revuelta
   2012 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
20 Años: !Ni Un Paso Atras!   20 Años: !Ni Un Paso Atras!
   1997 - Live
 

Reencuentros   Reencuentros
   2006 - Recopilatori
 
Estamos todos en la trampa   Guachupé: Estamos todos en la trampa
   2007 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  03.04.2008: ALBERT PLA, NOFX, BARRICADA, ROSENDO, MOJINOS ESCOZÍOS O MAGO DE OZ SON ALGUNOS DE LOS GRUPOS QUE ACTUARÁN EN EL VIÑA 2008 EN PAIPORTA (Castellano)
  28.06.2006: Bersuit a Catalunya: No t'ho perdis
  25.06.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006
  25.06.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006 (Français)
  24.05.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006 (Castellano)
  11.04.2006: Festival METROROCK 2006 (Castellano)
  28.11.2005: BERSUIT presenta su nuevo disco en Santa Fe (Castellano)

Enllaços [amunt]
  www.bersuit.com
  www.myspace.com/bersuit

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016