www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ARPIONI]

ARPIONI

Arpioni Arpioni
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Arpioni Arpioni

 

 

Arpioni

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Fotos

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Papalagi   Papalagi
   1995 - Àlbum
 

Papalagi   Papalagi
   1995 Gridalo Forte Records - Reedició
 
In Mezzo ai Guai   In Mezzo ai Guai
   1998 Gridalo Forte Records - Àlbum
 
Un Mondo in Levare   Un Mondo in Levare
   1999 Gridalo Forte Records - Àlbum
 
Buona Mista Social Ska!   Buona Mista Social Ska!
   2001 Gridalo Forte Records - Àlbum
 
Malacabeza   Malacabeza
   2005 Alternative - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Para Todos Todo Nada Para Nosotros   Para Todos Todo Nada Para Nosotros
   1997 Gridalo Forte Records - Recopilatori
 

Punk Reggae Party   Punk Reggae Party
   1997 Gridalo Forte Records - Recopilatori
 
Let's Skank ! vol. 1   Let's Skank ! vol. 1
   1997 - Recopilatori
 
Italian Ska Invasion   Italian Ska Invasion
   1998 - Recopilatori
 
Skunkdiskak vol. 2   Skunkdiskak vol. 2
   2001 - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  27.01.2009: Ciao Arpioni! (Italiano)
  07.05.2008: La Granja Fristail 2008
  20.09.2005: ARPIONI tour 2005-2006 (Italiano)

Fotos [amunt]
  La Granja Fristail 2008

Enllaços [amunt]
  www.arpioni.it
  www.myspace.com/arpioni
  www.bloomnet.org
  www.gridaloforte.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016