www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ALCOHOL JAZZ]

ALCOHOL JAZZ

Alcohol Jazz Alcohol Jazz
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Alcohol Jazz Alcohol Jazz

 

DOSSIER

 

Alcohol Jazz
Alcohol Jazz

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Persecucion Implacable   Persecucion Implacable
   2001 Subterfuge Records - Àlbum
   comprar en iTunes

Suerte Y Padrino   Suerte Y Padrino
   2002 Subterfuge Records - Àlbum
 
Insolito   Insolito
   2003 Subterfuge Records - Àlbum
 
Beleça   Beleça
   2005 Subterfuge Records - Àlbum
   comprar en iTunes
XX Aniversario   XX Aniversario
   2006 Subterfuge Records - Best Of
 
Conexión   Conexión
   2008 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Subterfuge Factory 1993-2003   Subterfuge Factory 1993-2003
   2003 Subterfuge Records - Recopilatori
 

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/232913959

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016