www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ALBERT PLA]

ALBERT PLA

Albert Pla Albert Pla
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Albert Pla Albert Pla

 

DOSSIER Febrer 2008
de Kike Babas y Kike Turrón

 

Albert Pla
Albert Pla

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Entrevistes

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français

Discografia [amunt]
Ho Sento Molt   Ho Sento Molt
   1989 - Àlbum
   comprar en iTunes

Aqui s'Acaba el que es Donava   Aqui s'Acaba el que es Donava
   1990 - Àlbum
   comprar en iTunes
No Sólo de Rumba Vive el Hombre   No Sólo de Rumba Vive el Hombre
   1992 - Àlbum
   comprar en iTunes
Supone Fonollosa   Supone Fonollosa
   1995 - Àlbum
   comprar en iTunes
Veintegenarios en Alburquerque   Veintegenarios en Alburquerque
   1997 - Àlbum
   comprar en iTunes
Anem al Llit?   Anem al Llit?
   2002 - Àlbum
   comprar en iTunes
Cançons d'Amor i Droga   Cançons d'Amor i Droga
   2003 - Àlbum
   comprar en iTunes
Vida y Milagros   Vida y Milagros
   2006 - Best Of
   comprar en iTunes
La Diferencia   La Diferencia
   2008 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Control Obrero   Las Manos de Filippi: Control Obrero
   2007 - Doble àlbum
 

Notícies [amunt]
  12.07.2011: Festival SonRías Baixas 2011 - 10º Troula na Banda (Castellano)
  19.03.2010: Festival CruïllaBCN - 16 y 17 de julio con Ben Harper, Macaco y Alpha Blondy de cabezas de cartel!! (Castellano)
  19.08.2008: ARRANCA LA NOVENA EXPERIENCIA ESPANTAPITAS (Castellano)
  22.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008 (Castellano)
  16.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008
  03.04.2008: ALBERT PLA, NOFX, BARRICADA, ROSENDO, MOJINOS ESCOZÍOS O MAGO DE OZ SON ALGUNOS DE LOS GRUPOS QUE ACTUARÁN EN EL VIÑA 2008 EN PAIPORTA (Castellano)
  19.02.2008: VIÑA ROCK 2008 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Albert Pla

Entrevistes [amunt]
  Entrevista RadioChango a Albert Pla - 05/2009 (Castellano)

Vídeos [amunt]
  03.2009: Video Clip Albert Pla - La Colilla
  10.2008: Videoclip: Albert Pla - Fantasma
  10.2007: Parte 1 de La Colila de Albert Pla al Teatre Lliure
  10.2007: Parte 2 de La Colila de Albert Pla al Teatre Lliure

Fotos [amunt]
  Festival Extremusika 2009
  Festival Aupa Lumbreiras 2008
  Espantapitas 2008
  Albert Plá // Cruïlla de Cultures 2008
  Albert Pla en concierto

Contacte & Management [amunt]
Contacto: info@albertpla.com.
Contratación: pedroparamo@albertpla.com.
Teléfonos de contacto : (+34) 649 423886 y (+34) 947 347827

Enllaços [amunt]
  www.albertpla.com
  www.myspace.com/plaladiferencia
  www.audiokat.com/artistas.asp?aid=00000466
  www.calarumba.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016