www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ALAMEDADOSOULNA]

ALAMEDADOSOULNA

Alamedadosoulna Alamedadosoulna
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Alamedadosoulna Alamedadosoulna

 

DOSSIER Març 2009

 

Alamedadosoulna
Alamedadosoulna

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Verano al soul   Verano al soul
   2002 - Àlbum
 

Skrak   Skrak
   2004 - Àlbum
 
Finissimo   Finissimo
   2007 - Àlbum
 
Finissimo 2   Finissimo 2
   2009 - Àlbum
   comprar en iTunes
Play   Play
   2011 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Sera Si hay un Tributo a potato   Sera Si hay un Tributo a potato
   2008 - Versions
 

Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2   Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
   2011 - Versions
   comprar en iTunes
Recopilatorio Maldito, Vol. 2   Recopilatorio Maldito, Vol. 2
   2011 - Recopilatori
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  26.10.2007: Una veintena de bandas grabarán un disco de homenaje a Potato (Castellano)
  07.05.2007: 3r Caixa Sabadell - Etnival 2007
  09.08.2006: Desde el Vallekas Tropical… Kontrafiestas de Vallekas 06 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Alamedadosoulna

Contacte & Management [amunt]
Charlie Montánchez (+34) 658 067 885
Mail: info@alamedadosoulna.com

Enllaços [amunt]
  www.alamedadosoulna.com
  www.myspace.com/alamedadosoulna

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016