www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [AFRICA UNITE]

AFRICA UNITE

Africa Unite Africa Unite
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Africa Unite Africa Unite

 

 

Africa Unite

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Mjekeari   Mjekeari
   1987 Spliffada - Àlbum
 

Llaka   Llaka
   1988 Spliffada - Àlbum
 
People Pie   People Pie
   1991 New Tone - Àlbum
 
Babilonia e Poesia   Babilonia e Poesia
   1993 Vox Pop - Àlbum
 
Un Sole Che Brucia   Un Sole Che Brucia
   1995 Vox Pop - Àlbum
 
In Diretta dal Sole   In Diretta dal Sole
   1996 Black Out - Live
 
Il Gioco   Il Gioco
   1997 Black Out - Àlbum
 
Vibra   Vibra
   2000 Universal - Àlbum
 
20   20
   2001 Black Out - Àlbum
 
Llaka/Mjekrari   Llaka/Mjekrari
   2001 V2 - Reedició
 
Mentre Fuori Piove   Mentre Fuori Piove
   2003 Alternative - Àlbum
 
Un'Altra Ora   Un'Altra Ora
   2004 Alternative - DVD + CD Live
 
Controlli   Controlli
   2006 - Àlbum
 
4 Riddims 4 Unity   4 Riddims 4 Unity
   2007 - Versions
 
BiogrAfrica Unite   BiogrAfrica Unite
   2008 - Doble Best Of
 
Rootz   Rootz
   2010 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  02.04.2011: Africa Unite y 99 Posse vuelven a pisar tierra Espa˝ola! (Castellano)
  05.06.2009: La Granja Fristail 2009
  25.05.2009: Bob Marley In This Life (Italiano)
  16.06.2006: ETNIVAL 2006 - Girona (Castellano)
  05.05.2005: RADICI NEL CEMENTO 10░ ANNIVERSARIO 1995-2005 (Italiano)

Foro [amunt]
  El Foro de Africa Unite

Artistes relacionats [amunt]
  Giuliano Palma & the BlueBeaters

Enllaços [amunt]
  www.africaunite.com
  www.myspace.com/officialafricaunite

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016