www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [AÏSHA]

AÏSHA

Aïsha Aïsha
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Aïsha Aïsha

 

DOSSIER Gener 2007
de aishamusic.net

 

Aïsha

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Contacte & Management

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
Aïsha presenta la seva nova gira “AMOR ABATIBLE 2006” un espectacle on la rumba catalana , l'electrònica, les sonoritats més mediterrànies i la originalitat es barregen fent que qualsevol esdeveniment es converteixi en una autèntica festa inoblidable...

Els sons de la nostra terra es fonen amb l'electrònica, la guitarra flamenca, les percussions, el violí, les veus i l'alegria creant un espectacle apte per a qualsevol festa, festival o event lúdic, però donat-li un toc completament original i únic...!!

Mestissatge, arrel i personalitat marca de la casa...

En la seva anterior gira “Camells Tour” van dur la seva particular visió del mestissatge català per tot Catalunya, Espanya, Portugal, França, Bèlgica i Holanda, sempre sorprenent al seu públic sense distincions...

Aïsha ha estat present en el Mercat de Música Viva deVic del 2004, a la cerimònia de entrega dels Premis Nacionals de Catalunya 2003, en el Festival Tres Culturas de Múrcia en el 2003, en la Fira d'Espectàcles d'Arrel Tradicional de Manresa en el 2001 i 2003, fou finalista en el concurs SONA9 de Cataluya Radio y TV3 en el 2001, en el Festival Ciudad de Gaia (Portugal) el 2004,en el Festival Senglar Rock 2005, en el Festival Tradicionàrius 2002 i 2003, actuá en “los conciertos de radio3” presentantel seu primer disc “Els Camells no prenen cafè” en els estudis de RTVE a Madrid, va obtenir el 2n lloc en el Concurs de Musiques del Món del Círculo de Bellas Artes de Madrid en el 2004 , ha actuat en la festa de inaguració del Festival La Mar de Músicas de Cartagena en el 2002, ha estat escollit per al circuit de sales de Catalunya (ASACC) en el año 2005 i per al circuit de sales per tota España de Artistas en Ruta de la AIE, a més d'haver actuat en nombroses festes populars del nostre país (Festes de gràcia, la Patum de Berga, Acampada Jove d'Arbúcies, Festes de la Mercè de Barcelona, Musica al carrer de Vila-seca, Fira de Teatre al carrer de Tàrrega...)

Aïsha ha compartit escenario amb grups de la talla de Ojos de Brujo, Fundacion Toni Manero, Raimundo Amador...

El seu primer disc “Els Camells no prenen Cafè” el seu EP de remescles “Grandes Éxitos...Grans i Sexis” es distribueix a Espanya, Portugal, França, Alemanya, Anglaterra, Estats Units i el Japó.

Aïsha són:

Robert Abella: violí, veu i caixó flamenc

Òscar Medina : Baix, veus i programacions

Acompanyats per :

Luís Chacón (el lentejilla): Percussions ètniques

Roger Raventós (el niño de las pinzas): Guitarra flamenca

L'estil d'Aïsha té com a arrel principal la música del nostre país entès com un punt d'influència i d'acollida de totes les cultures que hi conflueixen a través del mediterrani.

Entenem que la personalitat del nostre país esdevé única i especial en la suma de influències culturals i musicals que s'esdevenen de la capacitat d‘absorció i integració que tenim la gent del mediterrani que al llarg dels segles ens hem vist enriquits pel pas de tantes i variades civilitzacions.

Aïsha pretén aproximar una sonoritat pròpia, cuallada de tots els sons que vesteixen els nostres referents musicals, als temps actuals; fent que el sentiment de festa popular que ens ha acompanyat durant tota la nostra història tingui el seu lloc en la nostra cultura actual i tingui cabuda ,també, en el públic jove.

Actualment Aïsha està estructurant la gira de presentació de “Amor Abatible”, espectacle completament autogestionat i autoproduït, que els durà a recórrer la geografia catalana i una bona part de l'estat espanyol.

Discografia [amunt]
Els Camells no prenen cafè   Els Camells no prenen cafè
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes

Aïsha Grandes Éxitos / Aïsha Grans i Sexys   Aïsha Grandes Éxitos / Aïsha Grans i Sexys
   2004 - EP
   comprar en iTunes
Amor abatible   Amor abatible
   2006 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  24.02.2005: Babylon Street y su programación del mes de Marzo en el New York Club (Castellano)

Contacte & Management [amunt]
Mail: aisha@aishamusic.net

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016